Velkommen til Røros Brukt og Antikk i historiske omgivelser i Sundrønningsgården, en fredet bygård midt i verdensarven Røros.

Ring oss: +47 919 97 101

Mørstugata 9, 7374 Røros

Torsdag - fredag: 12:00 - 17:00 (11:00 - 15:00)

Top

PERSONVERNERKLÆRING

Her finner du informasjon om vår personvernerklæring:

 

Hvem er vi

Eier av nettstedet er:
Røros Brukt & Antik
Mørstugata 9, 7374 Røros
(+ 47) 917 97 101
Vår nettside er: rorosbruktantik.no

Hvilke personopplysninger samler VI inn og hvorfor

Kommentar

Roros Brukt & Antik er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også den besøkendes IP-adresse og nettleserens agentagentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam. Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Typiske personopplysninger er navn, adresse, telefonnummer og e-post. Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Media

Alle bilder på vår nettside er beskyttet med copyright.

Kontaktskjemaer

Cookies

Nettstedet oppbevarer innsendt informasjon i en viss tidsperiode av årsaker som har å gjøre med kundeservice. Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler. Disse er for din bekvemmelighet, slik at du ikke trenger å fylle ut detaljene dine igjen når du legger igjen en kommentar. Disse informasjonskapslene varer i ett år.

 

Informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk fungere. Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder og artikler). Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på nettstedet. Vi benytter informasjonskapsler for å analysere trafikk via Google Analytics. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Når du bestiller varer i vår nettbutikk med Klarna Payments som valgt betalingsmåte, sendes informasjon om produktene i bestillingen (navn, pris, antall) til Klarna sammen med fakturerings- og leveringsadresse. Klarna svarer deretter med en unik transaksjons-ID. Denne ID-en lagres i bestillingen i WooCommerce for fremtidig referanse.

Link til Klarnas Personvernerklæring finner du her.

Sender vi varer til deg, deler vi informasjon som navn, telefonnummer og adresse med Bring. Link til Bings Personvernerklæring finner du her.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil av personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter personlige data vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å oppbevare for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål. Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. 

 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler/cookies på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.